Velkommen til Lofoten Bobilcamping

Lyngvær Lofoten Bobilcamping er plassen for en velfortjent pause og et fantastisk eventyr, her stiger fjellene 1000 meter over havet og fiskevann er lett og finne i fjellene ved siden av, og campingplassen ligger rett ved kysten til Vestfjord.

Her er det ideale forhold for alle typer eventyr og ferier, eller for å ta seg noen fredfulle dager i de pittoreske omgivelsene.

Vi vil gjøre alt vi kan for å forsikre oss at ferien din på Lyngvær Lofoten Bobilcamping vil bli komfortabel og hyggelig.

Bobilcamping

Campinganlegget ble bygget i 1991/1992 og likker idyllisk til langs Hennigsværstraumen med flotte fiske- og bademuligheter, og rommer mange enheter, herav halvparten med strømuttak.

Anlegget innehar resepsjon, store dusj- og sanitæranlegg, felleskjøkken med koke- og oppvaskmuligheter v/k-vann, oppholdsrom med satelitt TV.

Vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel, tømmeanlegg for toalett(Bobil/Caravan), flere leke-plasser, båtutleie - robåter og motorbåter.

Midtsommers er det 22 timer sol vid klarvær, fint turterreng både langs havet og fjellet som ligger rett ved anlegget. 300 meter fra anleggt finnes utleie av hytter og rom.

Vårat mål er at våre besøkende skal trives, at sanitæranleggene til enhver tid skal være rene og velholdte. Husk! vi står til deres disposisjon.

Kun dropp inn camping

© 1991 - Lofoten Bobilcamping - Lofoten